Αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΚΕΤΑ πήρε την πρωτοβουλία το Φεβρουάριο του 2013 να ιδρύσει τράπεζα αίματος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για όλους τους εργαζόμενους του ΕΚΕΤΑ, μέλη και μη μέλη του Συλλόγου.

Σκοπός της τράπεζας είναι η δημιουργία παρακαταθήκης αίματος για τις ανάγκες των εργαζομένων στο ΕΚΕΤΑ καθώς και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς στο κοινωνικό περιβάλλον του ΕΚΕΤΑ.

Για τον λόγο αυτό, σας παρακαλούμε θερμά να αναλογιστείτε πόσες φορές κάποιος από εμάς έχει χρειαστεί εκτάκτως αίμα για τον ίδιο ή δικό του άτομο και να αποφασίσετε να αφιερώσετε δέκα λεπτά από τον χρόνο σας συμμετέχοντας είτε στις οργανωμένες αιμοδοσίες της τράπεζας, είτε μεμονωμένα στα κέντρα αιμοδοσίας των νοσοκομείων δηλώνοντας την επωνυμία της τράπεζας:

«Τράπεζα Αίματος των Εργαζομένων ΕΚΕΤΑ» με κωδικό 10191

Η διμελής διαχειριστική επιτροπή της τράπεζας αίματος αποτελείται από την κα Ακριβή Ασημακοπούλου (εσωτ. 245) και τον κο Μιχάλη Βατό (εσωτ. 491).

Συνημμένα θα βρείτε:

Τα αποτελέσματα των αιμοδοσιών που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα φαίνονται στο ακόλουθο γράφημα:

baby

Επίσης, κατά την διάρκεια της 14ης οργανωμένης αιμοδοσίας της τράπεζας αίματος Εργαζομένων ΕΚΕΤΑ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/11/2019, εγγράφηκαν 29 νέοι δότες μυελού των οστών και αρκετά νέα μέλη στον Σύλλογο "ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ"

 

Επικοινωνία

  Ασημακοπούλου Ακριβή, Πρόεδρος
 
  2310.498245
  2310.498303
  6o χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, 57001 Θέρμη

Ακολουθήστε μας